Ponuda

Uz planiranje i organizaciju vjenčanja Wed studio Ana Milin nudi bezbrojne inovativne ideje i predlaže prekrasne i neobične lokacije za vaš dan iz snova.
Nalazimo se u Zadru ali djelujemo na području cijele Hrvatske a ponajviše na području Dalmacije, organizirajući vjenčanja na posebnim mjestima ko što su crkva Sv. Donata u Zadru, Najmanja katedrala na svijetu, Crkva Sv. Križa u Ninu, svjetionici nacionalnog parka Kornati ili u muzejima.
Nebitno dali se radi o malom intimnom vjenčanju ili raskošnoj zabavi naš tim će se pobrinuti da pripremite sve potrebne dokumente za vaše „Yes I do“, pomoći vam u planiraju budžeta, odabiru lokacije, najboljih fotografa i snimatelja, najveselijeg benda za vašu proslavu i naravno s vama pronaći idealno rješenje za ispričati vašu ljubavnu priču kroz jedinstven dizajn vjenčanja. Komuniciramo sa svim sudionicima i preuzimamo na sebe sve logističke ideje.
Ukoliko se odlučite za vjenčanje u Hrvatskoj mi ćemo vas savjetovati, organizirati i koordinirati. Želite li postati čuvari morskih hridi svjetionik će postati vaš dom, ili pak želite biti kraljevski par bar na jedan dan dat ćemo vam da vladate gradom Ninom, tu smo da prepričamo vašu priču.
Jer svaki čovjek je drukčiji, a svaka priča magična ako je priča pravi pripovjedač.

„dajte da budemo Vaš pripovjedač“

Planiranje i organizacija vjenčanja

Naše iskustvo u organizaciji vjenčanja nam omogućuje da Vaše snove pretvorimo u relnost pri čemu posebnu pažnju pridajemo vašem osobnom stilu i željama. Slušamo vas, savjetujemo i ostvarujemo vaše snove.

Ako želite biti opušteni i uživati s bližnjima na dan vašeg vjenčanja tu smo da preuzmemo sve vaše obveze i taj poseban dan pretvorimo u dan iz snova.

Koordinacija vjenčanja
Dizajn vjenčanja
Dizajn vjenčanice